Фолк певицата Мария заяви категорично, че няма мъж в живота й, който да е причината тя да затвори страницата на музикалната си кариера. "Обмислих решението си не веднъж, но мъж не е виновен затова. Никой не е дошъл да ми каже какво да направя. А и в моя живот винаги съм се радвала на стабилни половинки, които са подкрепяли моите решения. Даже са правели факт моите идеи", призна заралийката в "Преди обед" по бТВ.

Брюнетката не иска да излиза и, че се е оттеглила след като се е уморила от ултра динамичната си кариера, изпълнена с много участия и безсънни нощи. "Решинието ми е комплексно и е свързано с много неща, които се случиха едновременно. Самата аз имам ново начало, нов етап в живота. Годината ми е 9-ка, което е край на един цикъл и старт на нов. Може би от там идва тази настройка", предположи пайнерката и заяви също така, че не иска да се оплаква от работата й като певица. "Имам нужда да събера себе си, да обърна внимание на всички около мен, за да се случи това на 100 процента, трябва да изляза от своята кариера", допълни тя пред водещите Деси Стоянова и Сашо Кадиев. Всички около нея били учудени от решението на Мария, която днес има имен ден, но пък я подкрепили.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M A R I A (@maria_official_bulgaria) on

За бъдеще певицата е решила да не приключва с публичните си изяви, като за целта има собствен канал в YouTube, в който ще публикува интересни видеа от лайфстайла си. "В момента съм много хаотична. Започваме нещо много интересно с още три провокативни дами. Не е свързано с пеене, но е свързано с медиите", каза още Мара. А за мемоарите си не се надценява: "Аз със сигурност сама няма да седна да напиша тази книга.. Ще ангажирам някой, който разбира повече от тези работи. Моят жинот винаги е забулен, готова съм да вдигна тези завеси", категорична е звездата.

За финал изпълнителката не скри, че се смята за една от най-щастливите жени в България и една от причините е, че има мъж до себе си. "Нямам момент в живота си, в който да не съм имала половинка до себе си", уверено заяви тя и издаде единствено, че настоящато гадже имал мускули, но възрастта му запази в тайна.