Фолк дивата Мария, която преди година се венча за милионерския син Християн Гущеров, е в очакване на благата вест.

Това обяви самата тя вчера навръх рождения си ден. Двама със съпруга й вече били посетили клиниката на проф. Константа Тимчева, която помогнала и за появата на Марая преди години, пише Всеки ден. Крехкото миньонче Мария официално призна, че има репродуктивни проблеми. Затова и този път ще разчита на съвременната медицина. „Цялата фамилия вече чака това бебе, затова реших да не отлагам повече. Консултирахме се с проф. Тимчева", заяви певицата. Тя припомни, че през 2015 г. е вложила много усилия в работата си - записала 7-8 песни, направила клипове към тях, както и фотосесии. Ето защо тази година ще се отдаде предимно на семейството, зачевайки второто си дете.

„Надявам се максимално бързо да забременея, защото Марая ми е направила поръчка и чака сестричка. Ние с Хриси също нямаме търпение и дано скоро „щъркелът да ни донесе бебе". Не крия, че забременяването с дъщеря ми не беше лесно. И сега ще е трудно", сподели още Мария. Тя призна, че съпругът й е идеален баща - той глезел Марая повече от нея. Затова е категорично решена да го дари с дългоочакваното дете до Коледа или за следващата годишнина от сватбата им - 14 януари, когато е и рожденият й ден.



Самата бременност не притеснява певицата, тъй като непрекъснато спортува. Доскоро се подлагаше и на изтощителни диети, но след като се омъжила за Християн, това се променило. Сега тя се хранела нормално, но само с качествени продукти, приготвени по здравословен начин. „Той много ме гледа, прекрасен е", не спира да се хвали Мария.

Възхищавала се на семейството на свекър си Добромир Гущеров и съпругата му Диана, които се обичали безумно. „Те постоянно пътуват и на мен много ли липсват разговорите с тях. Като скачени съдове са - ако единият си помисли нещо, другият вече го е реализирал. Получих много съвети от тях как да съхраня любовта в брака си и дай боже с Хриси да се обичаме вечно", моли се пайнерката, която в началото на 2012 г. се разведе с първия си съпруг Димитър след множество разправии.