Фолк дивата Мария, която се слави с манията си за скъпи маркови дрешки този път ''изби рибата''.

Едва дочакала подигравките по адрес на големите й джуки да стихнат, чалгаджийката отново стана обект на присмех и шеги. В стремежа си да изглежда стилна и уникална, Отварачката се покачи на огромни обувки, които й стоят така, сякаш е нахлузила кокили.

Факт е, че певицата е една от най-миниатюрните изпълнителки във фолк бранша, което явно е неин комплекс. Опитвайки се да изглежда колкото е възможно по-висока и стройна, Мария пак се изложи.

Преди няколко дни фолк дивата публикува свои снимки, на които изглежда много красива и естествена. Феновете й веднага предположиха, че тя се е подложила на пластична операция и се е отървала от част от силикона, с който бе наблъскала устните си.

Хвалбите започнаха да валят една след друга и явно певицата пак се е възгордяла. За да покаже колко е стилна и елегантна, Мария публикува на своята официална фейсбук страница снимки, на които е с модерен и актуален тоалет от предстоящия сезон есен-зима 2012.

И всичко изглежда добре, докато погледът на човек не се спре върху огромните обувки на чалгаджийката. Милата, едва стои върху тях и за да не падне се е подпряла на капака на лъскав автомобил.

В погледа й се чете мъката и усилието, което й е необходимо, за да се задържи в тази неестествена поза. Едва ли има какво повече да се допълни, след като снимката сама говори за себе си, пише kluki.bg.

Форумци предлагат на Мария да тренира за Кукеров ден, защото кокили вече си има. Трябват и само овча кожа и малко повече тренировки и ще бъде един наистина красив кукер.