Независимо колко красива е една жена и какво дава на мъжа си, за да не пожелае друга освен нея, очевидно не помага.

Или поне не носи 100%-ово спокойствие, че въпросният човек ще бъде с вас до гроб. Това терзание глождило и ума на фолк певицата Мария преди години, когато бе с Димитър Андонов!

Тогава старозагорското миньонче било младо и по-глупаво от сега, затова прибегнало до врели-некипели, гласи клюка, свързана с миналото й. Мария дочула от приятелки, че врачки правят любовни магии, които щели да гарантират, че половинката й Митко Андонов ще бъде вечно до полата й и тя взела, че се вързала, разказват уж очевидци.



Фолкаджийката посетила местна гадателка, която я убедила, че може да прави такива магии.

След време, след баенето и другите магически процедури, брюнетката все пак стигнала до брак с бизнесмена и помислила, че това е дело екстрасенската.

В крайна сметка семейният й живот с Андонов претърпя пълно фиаско, освен безценното наследство - дъщеря им Марая. Дали таткото на детето се е усетил, че му е направена магия, или пък просто врачката е излъгала Мария, че има необходимите сили, за да направи такава, не е ясно.

Факт е обаче, че миньончето обича парите и успя да си тръгне от този брак със солидна издръжка. От години е под въпрос какво точно раздели двойката, но най-тиражираната версия е, че Андонов започнал системно да изневерява на Мария.