Доста години минаха, откакто Мария се разведе с бащата на дъщеря й Марая, а певицата още не е преглътнала разочарованието си от него.

Тези дни фолк певицата се изказа много неласкаво за Димитър Андонов и дори го обвини, че не е добър родител, пише „Уикенд“.

„Марая е най-голямото ми постижение като жена и човек. И в момента като родител всичко, което е необходимо, дори и повече от възможностите ми, давам за нея. Ще се радвам и ако баща й би могъл да се похвали с това”, заяви тя.

*Димитър и Мария, сн. Булфото

И допълни, че вече гледа на първия си брак като нещо, което сякаш никога не се е случвало. Този период от живота си била зачеркнала от спомените си.

Настоящия си съпруг – милионерския син Християн Гущеров, Мария пък описа като балансиран и изключително интелигентен човек. Още щом се запознала с него, била впечатлена от речника и познанията му.

*Гущеров с Марая

Мария твърди, че досега с Християн не са имали никакви търкания. И изрази надежда хармонията им да продължи и в бъдеще.

Припомняме, че Димитър Андонов също е обвързан. Той се запозна с ослепителната Никол почти веднага, след като се раздели с Мария. Любовта им пламна бързо и не след дългo официално станаха семейство. Двамата се венчаха на екзотичен остров, а след година се роди синът им Ивайло.

*Димитър и Никол

Никол винаги е била едни гърди пред своята предшественичка, фолкпевицата Мария. Тя е завършила вътрешен дизайн, но в последно време се е захванала с новата си страст - да рисува арт портрети. Нещо с което се справя блестящо, твърдят запознати. За разлика от изпълнителката, Никол не се изживява като звезда и страни от медийния шум. Тя не е от сладникавите красавици, които залагат на разголената плът. Изглежда, че в живота си има други ценности и представи за собственото си развитие, пише hotarena.net.

сн.: Фейсбук