Фолк певицата Мария поправи водещия Вито, който я попита дали писанията по неин адрес, че ще се жени, са истина, като заяви, че тя има намерение да се омъжва.

"Имам планове да се омъжвам", заяви с усмивка брюнетката. "Но на този етап нямам такива намерения. Ако има нещо такова, аз ще го кажа."

Все пак пайнерката обясни, че не държи да сключва брак с половинката си Християн Гущеров, с което опроверга и твърденията по свой адрес, че настоява за сватба и предбрачен договор, който да я осигури финансово при евентуална раздяла между двамата, пише bliasak.bg.

"Не ползвам любовта и скъпите чувства около нея, за да вържа някого. Не можеш да задържиш някого до себе си насила", категорична беше Мария.

Тя допълни, че отношенията й с Християн не биха могли да бъдат по-силни от тези, които са в момента помежду им. "Казусите с пари затрудняват отношенията. Парите обаче не са причината, поради която ние сме заедно", каза пайнерката.

Не беше пропуснат въпросът и за дъщеря й Марая и как тя приема случващото се. "Тя и Хриси живеят заедно и имат изключителни отношения. Безкрайно се обичат. Същото е и с баща й и неговата жена", сподели в "Почивна станция" фолк звездата.

Мария заяви, че не е от майките, които не позволяват на децата си да се виждат с баща си, като обяви, че за балансираните отношения с Митко, които има, е "виновен" именно новият й любим Християн.

Що се отнася до факта, че Мария е ограничила участията си, тя заяви, че решението за  това е било нейно, но това не означава, че е спряла да работи.