"Не се разделяме със съпруга ми - Християн Гущеров. Пренасям багажа на сестра ми Ирена в дома на Марая."

Така ексклузивно фолкпевицата Мария обясни пред "България Днес" кадрите, в които бе хваната от топфотографите на вестника да пренася чанти с охраната си.

Изпълнителката опроверга категорично информацията, че с младия й съпруг Хриси са пред развод. Мълвата се носи из светските среди от две години насам и злите езици ту ги разделят, ту ги събират.

Честите участия на певицата из страната и в столичните лъскави клубове и срещите й с млади и засукани господа събудиха съмненията, че Мара е хлътнала по някой нов. Отварачката се слави като една от най-сексапилните пайнерки и мъжкото внимание не й е чуждо.

Оказа се, че в новината за краха на връзката на Мария с Гущеров няма нищо вярно. Любовта между бизнесмена и фолкаджийката е жива и двамата поддържат огъня помежду си с романтични почивки и мили жестове.

Бдителните папараци на вестника с изненада установиха, че изпълнителката няколко дни поред пренася с черния си джип багажи и вещи в блок, който няма нищо общо с къщата, в която живее с възлюбения си. Фактът навява асоциация за раздяла между нея и съпруга й - бизнесмена Християн Гущеров.



"Неее, няма такова нещо! Хванали сте момент от преместването на багажа на сестра ми в дома на Марая, дъщеря ми. Апартаментът не е нов, а е инвестиция, която съм направила за нейното бъдеще. След време тя ще живее там, а в момента всички сме в Бояна", обясни още певицата.

На ексклузивните кадри 34-годишната изпълнителка изглежда в блестяща форма въпреки намусеното си изражение. В анцуг, с раница и плитка на главата, Мария прилича повече на ученичка, тръгнала на фитнес, вместо на фатална фолкпевица.
"Обичам да спортувам, това ми дава самочувствие", каза Мария. Най-взискателен към външния й вид бил съпругът й Християн, сподели още тя. Той винаги давал тежката си дума за нейните тоалети.



"Обича да казва, че жена, която спортува, е по-добре да е с тясна рокля и високи токчета. Връщал ме е от вратата, когато съм с широки панталони", каза тя.

По фитнеса е луда и сестрата на Мария - Ирена. Бившата кредитна банкова инспекторка наскоро роди първото си дете и още не се е възстановила след раждането. Бебето бе кръстено Йордана, на баба си - Йорданка.



"Не е чупливо, но все пак внимавай!", дава препоръките на асистента си Гущерова

"Сестра ми живее в Германия при приятеля си. Аз съм изключително щастлива, че станах леля благодарение на нея. Това са моите ангели. Джери - сестра ми и Йордана", доволна е певицата.

Самата Мария също споделя, че иска второ дете. Тя вече има една дъщеря от първия си брак с Митко Андонов - Марая. Сега изпълнителката желае да дари с дете и втория си съпруг - Християн Гущеров. "Смятам, че е Божа работа кога човек ще стане родител. Надявам се това пак да ми се случи", пожелава си певицата.

В момента Мария е в трескава подготовка за предстоящия концерт на "Планета Пайнер" в края на месеца. Там смята да изненада феновете си с нова визия и песен.

За певицата, която бе част от журито в Music Idol, да оценяваш таланти е едно от най-трудните неща в занаята.



"Поддържам контакти с много от колегите от Music Idol. Бих помогнала с каквото мога на всеки да развие таланта си, но в България това е много трудно. Трябва да имаш не само талант, но и средства, както и много търпение, за да успееш", категорична е изпълнителката, получила едни от най-важните награди във фолка.

Снимки: "България днес"