Във времето на карантина Мария успява да вдъхне кураж и позитивна нагласа: “Нещата ще се пренаредят и ще ни бъде много по-хубаво от преди, вярвам в това – споделя тя в откровено интервю пред Камен Воденичаров и допълва – Аз лично преоткрих много неща, остана ми време да обърна внимание и на детайлите. Някак си цялото това нещо ми донесе една хармония, въпреки че като цяло аз не съм имала проблем да остана у дома, защото съм домошар и съм малко себична.

Мога да си измисля хиляди неща, които да правя, даже понякога не ми остава време да свърша всичко.“ Звездата разкрива, че е успяла да сподели повече хубави моменти с Марая, с майка си, да тренира аеробика у дома и спокойно да се радва на дребни удоволствия, все неща, които прави на бързи обороти в динамичното си ежедневие.

От позицията на времето малко съжалява за всяка една вечер, в която нейни приятели са я карали да излезе, а тя си е измисляла невероятни причини, за да не излезе. Затова сега е категорична, че: “Това повече никога няма да се случи“.

снимка:инстаграм мария