Николета скочила в леглото на Християн Гущеров малко след раздялата си с футболиста Валери Божинов. Останала без мъж, едрогръдата брюнетка не се посвенила да прелъсти богаташа, въпреки че по това време той все още бил официално обвъран с Мария.

Семейството и преди имало своите проблеми, но изневярата на Християн най-тежко ударила по достойнстовото на певицата.

Според запознати интимната афера между милионера и плеймейтката продължила около 18 месеца, като през това време Мария подозирала, че има нещо гнило, но не била сигурна коя е любовницата на мъжа й.

Изнверена от безкрайните подозрения тя наела частен детектив, който проследил влюбените гълъбчета и така истината излязла наяве. На чалга дивата бил предоставен снимков материал като доказателство за изневярата и това силно наранило самочувствието й, научи "Уикенд".

Навремето бившата водеща на "Папараци" се снима във видеоклип на певицата и двете станаха близки приятлки, но с дружбата им вече е свършено.


"Николета спеше с мъжа миповече от година! Тя не е дама, а лека жена без никакъв морал. Май често й се случва да си ляга с обвързани мъже!", ядосвала се пайнерката пред свои колежки.

За да си отмъсти, Мария също сложила рога на Гущеров с бизнесмена Георги Станоев - Бирмата и с това бракът им окончателно приключил. Християн изгонил певицата и дъщеря им от просторния си дом в полите на Витоша, а тя го обрисува в доста черни краски по време на престоя си в Къщата на "Вип Брадър". "Бившият ми се държа грубо с мен и детето ми, изхвърли ни на улицата, а сега се е заинатил и не ми дава развод. Още не сме се развели официално!", ожали се Отварачката.