„Разбира се, че нямаше да съм с Гущеров, ако не разполагаше с такива средства!“

Това заяви откровено и най-безцеремонно фолк певицата Мария, без ни най-малко да се срамува от меркантилността си.

В интервю за Story на въпроса щеше ли да е с Християн Гущеров, ако нямаше пари, тя отговори категорично: „Разбира се, че не!“.

Миньончето на Пайнер се оправда с това, че ако Гущеров не е разполагал с тези средства, просто никога е нямало да се засекат. Неговият стандарт на живот и нейните възможности са ги събрали, защото и двамата са движили в една среда.

„Ако той е в Омуртаг, аз – в София, нямаше как да се срещнем. Просто има хора с възможности, не може всеки да обича всеки“, завоалира Мара.



На въпроса има ли нещо в Християн, което иска да промени, Мария е категорична – не! Дори напротив! Има много неща, които иска да му вземе. Например – усмивката, височината, цветът на очите… За килограмите, разбира се, нищо не казва!

„С Хриси сме в пълна хармония, никога не сме се карали, нито пък се разминаваме за нещо и спорим. Това ще ни е третото лято заедно и досега не сме се разделяли нито за една нощ“, хвали се Мария.



Относно брака с него, певицата даде заден. Тя вече не намеква, че очаква предложение, а казва, че вече не бързат със сватбата. „Моята история показва, че подписът не е решаващ“, признава си Мария, визирайки развода си с Андонов.

Певицата не крие, че Християн и Марая много се обичат! „Между тях пламна любов от пръв поглед. Когато се запознаха, тя беше много малка, и не си спомня времето преди това“, твърди Мария, с което удря по бащинските чувства на бащата на детето. Андонов много обича дъщеря си и малката често му ходи на гости, където се радва на по-малкото си братче.



Мария признава още, че дори не помни последния път, когато е плакала. „Коравосърдечна съм. Нищо не може да ме нарани! Претръпнала съм! Единственото ми уязвимо място са Марая и Хриси“, откровеничи певицата.