Мария официално потвърди, че ще се жени за Християн Гущеров на 17 януари.

Тя довери, че всичко за сватбата вече е готово.

Фолкпевицата разказа и как точно е получила предложението за женитба.

"Една вечер той ни покани - мен и Марая, на вечеря в нашия ресторант. И когато влязохме, ми направи впечатление, че обстановката е по-романтична. Цялата маса беше в листа от червени рози, имаше живо пиано и само класическа музика. Когато му дойде моментът, силата, както се казва, Хриси извади и пусна през телефона една наша любима песен. Първо помоли Марая да дойде при нас, за да сме тримата, отвори песента, извади вълшебната кутийка и ни попита, и двете, дали ще му станем жени. И затова сега се шегуваме, че аз няма да бъда булка с шаферки, а ще бъдем малка и голяма булка", казва певицата пред Блиц.

Тя споделя още: "Много бързи бяхме с организацията и даже мога да ти кажа, че вече сме готови с абсолютно всичко, дори с тортата. В тази сватба няма да има нищо комерсиално, ще се отрази само от мои приятели".

Относно бившия си съпруг Димитър Андонов Мария е категорична, че няма да го покани на сватбата си.

"С него не поддържаме отношения - не приятелски, а никакви. Имаме отношения дотолкова, доколкото имаме отделни семейства, той с неговата половинка Никол, с която сме в добри отношения. Бих казала даже, че се разбираме чудесно. И сме длъжни да бъде така, защото все пак ги има децата - Марая и Ивайло, и вярвам, че тя приема Марая като една истинска сестра на Ивайло - така, както аз приемам него като истински брат на дъщеря ми. Когато ни свързват едни такива чисти създания, няма причина и отношенията ни да бъдат такива, на този етап поне. А при положение че и той си има половинка, не смятам, че е нужно двамата да имаме диалог".