Още преди 3 години фолк певицата Мария е стартирала акцията „Г-жа Гущерова“, чиято развръзка стана факт едва тази година на 13 януари.

И разбира се, в схемата й не се корени изпепеляваща любов към Християн, а други стремежи – най-вече материални.

Според признания на Мария, за да си пренесе покъщнината в имота на Християн Гущеров, са й били достатъчни общо 4 срещи! Милионерският наследник си харесал миньончето в столичен фолк клуб, представил й се, пише „Уикенд“, цитира hotarena.net. А няколко вечери по-късно хлътналият Хриси пратил на певицата най-скъпата лимузина от автопарка на баща си Добримир и под звуците на романтична музика и приглушена светлина в уединен ресторант я довършил, демонстрирайки своите завидни финансови възможности.

В едно телевизионно участие на Мария от преди две години, в което от не особено високия пиадестал на своята чалга интелигентност, бъдещата госпожа Гущерова коментира настоящия си съпруг така: „Запознахме се на тъмно. Е, на тъмно всеки ти се струва по-красив”… Нейсе! Младият Гущеров явно не е тънкообидчив и преди дни официално си взе за съпруга певицата, от национален ефир признала, че повече го харесва на тъмно.

Малко след като се разположила в палата на Гущерови, Мария си направила равносметка, че независимо от всички външни белези на Християн, той е удачна партия за брачно съжителство - заможен е, има бизнес за милиони, къщи, коли, добродушко, щедър е, приема щерка й Марая и че друго такова птиченце едва ли ще й кацне на рамото.

Още тогава Мария си начертала план да отведе Гущеров до олтара и да замени фамилията си Панайотова с Гущерова, мълви се из чалга средите. Наскоро и някои от колежките й подхвърлиха в медийните си изяви, че Мария е от жените, които знаят какво искат и набележат ли си цел, рано или късно я постигат.

(сн. Булфото)

Сега, след като план „Г-жа Гущерова” не само е приведен в действие, но е и сведен до успешен край, следващата цел на новоизлюпената милионерша е да се сдобие с по-престижно отличие на предстоящите в края на февруари Годишни музикални награди на „Пайнер”. Този план Отварачката задействала още в края на миналата година, когато неочаквано обяви своето завръщане на кръчмарската сцена, откъдето заможният й съпруг я бе детронирал в последните три години.

Това не е никак случайно и е пряко свързано с наградата, която Мария ще получи следващия месец, проучи „Уикенд”. Гущерова тропнала с крак в кабинета на продуцента си, че тази година иска прилична статуетка, а не отново измислената специално за нея „Модна икона”, с каквато бе удостоена последния път. Сопнала се, че е певица, а не манекенка.

Митко Пайнера обяснил на джукестата си изпълнителка, че е невъзможно да я снабди с друго, що годе прилично отличие, тъй като няма участия и не вкарва никакви пари във фирмата му, в която всеки месец заплати чакат над 300 гърла из цялата страна.

Стиснали си ръцете, след като Мария се съгласила да възобнови изпълненията си по чалга клубовете, поне докато минат наградите. До 24 февруари Пайнера „нацвъкал” участие след участие на миньончето. Това е и истинската причина младоженците да отложат сватбеното си пътешествие, което ще е или през март, или месец по-късно.