След като стана ясно, че бившият мъж на фолк дивата Мария - Митко Андонов я е изпреварил в мераците ѝ за второ дете, а и бърза сватба, сега на миньончето му се налага да се сблъска с действителността.

Факт е, че Мария за нула време успя да прилапа нов милионер в лицето на Християн Гущеров, но май ще й се наложи да плати прекалено висока цена за целта, защото въпреки че е част от фолк гилдията от години, тя май е забравила тотално за съществуването на миньончето.

Може Християн Гущеров да налива десетки хиляди в кариерата на новата си тръпка Мария, ала май налива от пусто в празно. След като фолк певицата бе унижена максимално и не получи приз от наградите на ''Планета'', сякаш въобще не съществува, сега сексапилната брюнетка бе отлъчена и от тържествена церемония на ''Нов фолк'', съответно и оттам не я удостоиха с награда, пише skandalno.net.

За да покаже, че е над нещата Мария не се появи и на тази церемония, но най – вероятно си е останала отново вкъщи да рони крокодилски сълзи и на милионерския син Християн Гущеров ще му се наложи пак да се скара с някой, както вече направи с Митко Пайнера, защото не е оценил достойнствата на новата му половинка, а и да ѝ купи нещо скъпо, за да подобри настроението ѝ.