„Днес видях колата на фолк певицата Мария пред клиниката на Георгиев в Княжево. Явно ще преодолява отново някаква интервенция, но каква?“, задава си въпроса анонимен информатор.

Той е забелязал изпълнителката пред клиниката по пластична хирургия д-р Николай Георгиев, което недвусмислено означава, че певицата отново посяга към скалпела.

Каква точно ще е корекцията този път, не е ясно, но според запознати Мария е решила, че е крайно време да оправи недоразумението с устните си.

Певицата направи грешката да сложи силикон в джуките си доста отдавна, когато медицината не беше толкова напреднала. Тогава неизвестен пластичен хирург окепази устните й толкова, че Мария влезе в класации на световни сайтове за най-големите грешки на хирургията.

Минимум 1400 евро ще й вземат в клиниката в Княжево, твърдят запознати, но певицата разполага с достатъчно средства покрай гаджето си милионер Християн Гущеров.

„Стига тя да е щастлива и да се отърве най-накрая от естетичния проблем, Хриси е готов да даде и милиони“, разказват техни близки, пише hotarena.net.