Фолк певицата Мария пак стана блондинка. Или поне феновете й така решиха. Изпълнителката пусна семейна снимка на сестра си и майка си в социалната мрежа, но пропусна да уточни, че на фотоса не тя позира.

В резултат на това почитателите й я бъркаха непрекъснато ту с майка й ту със сестра й.

Някои от феновете на певицата тотално я сбъркаха със сестра й, която се носи с руса коса. Припомняме ви, че в началото на лятото Мария също се похвали с такава визия, но бързо я смени заради коментари, че прилича на ''магистралка''. ''С черна си по—хубава'', ''И с руса… не изглеждаш зле'', коментираха фенове.

Повечето обаче не можаха да разберат, че не изпълнителката, а сестра й е на снимката, което доведе до куп комични недоразумения.

''Русата е Мария, а кестенявата е Дани, майка й'', ''Мария Руса, еми … супер е с руса коса!'', ''Русата е сестрата на Мария!! А с кафявата коса е майка й! Къде видяхте Мария не можах да разбера?!!'', ''Мария руса” НЕ Е МАРИЯ!'', надпреварваха се обясняват по-наблюдателните почитатели на певицата.

За кратко дори се заформи спор по темата, но накрая феновете се разбраха. И единодушно обявиха —певицата и сестра й просто си прилича като две капки вода, пише kliuki.bg.