Верни са слуховете, че фолк певицата Мария е плакала на сватбата си.

Изпълнителката е бърсала сълзи в този така съкровен момент и единствено тя разкри каква е причината.

За сълзите…

„Цялата вечер беше много емоционална, а вие, нашите приятели, направихте всяка една минута много вълнуваща и незабравима за нас. Танцовият ансамбъл жени с уникално представяне върху песента „Брала мома ружи цвети“ в мое изпълнение беше невероятен. Тази стара народна песен е любима на нас с Хриси, както и на Добри и Диди (бащата на Християн и втората му жена – б.а.). В този момент наистина имаше сълзи“, призна си Мария.

Другият момент, който адски я трогнал, била тортата. За нея сватбеният десерт бил изненада, подготвена от Християн. „Представях си я красива, но тази…“, затаява дъх изпълнителката в интервю за списание „Hello“.

За ключа към щастието…

Малко по-късно, нейният свекър също я изненадал. Бащата на Хриси й подарил „семейния ключ“ – традиция, която само отбрани са заслужили.

„Прибрала съм ключа на много тайно място, заедно с брачното свидетелство. Горда съм, че го притежавам, за мен е истинска чест. Поласкана съм от доверието на неговото семейство към мен“, разчуства се Мария.



За триединството…

Но най-щастлива покрай сватбата била малката Марая. Това е перфектната възраст за нея - възраст, в която ще помни този интимен момент на майка си, и в която е достатъчно осъзната, за да оценява важността на събитието.

„Тя не спря да танцува цяла вечер и да ни повтаря колко ни обича, което направи празника ни съвсем цял“, спомня си Мария. И отново разказва колко много означава за нея това, че тримата са изживели този момент.

За певицата тройката е знакова – халките на безимения им пръст са три, навършила е 33 години, ожениха се на 13-и, на третата година от познанството им - а тогава Хриси е бил на 23, Мария – на 30, а Марая – на 3 г.

Сега фолк певицата си мечтае само за едно – скоро да станат четирима.