Поп – фолк певицата Мария плати ужасяващата сума от 8 000 лева, за правото да участва в „Шоуто на Слави” преди вечер. Това издадоха потресени колежки на милионерската годеница и заявиха, че те самите никога не биха дали толкова пари за десетминутна слава.

''Мария много бързо забрави как се изкарват парите. Сигурно покрай влюбения Християн вече съвсем не помни, колко кръв и пот трябва да се излеят, за да заделиш настрани осем бона. Това е невероятна глупост от нейна страна, да хвърли толкова много пари за предаване, което никой не гледа'' – злобеят завистливите чалга певици.

Иначе, участието на Мария в предаването на Слави Трифонов пожъна бляскав успех, въпреки че за пореден път я обвиниха в безвкусица, кич и нахално поведение. Изпълнителката взриви публиката с компилация от най – големите си хитове, за да докаже веднъж завинаги, че няма никакво намерение да напуска сцената и мечтае за нови успехи.

Парите за участие в ''Шоуто на Слави'' извади без дори да се замисли и даже коментира пред свои приятели, че това е доста ниска сума за рекламата, която й се предлага. Защото само заснемането на най – новия й видеоклип ''Мен избра'' е струвало повече от 30 000 лева и сега очаква бърза възвръщаемост за своята инвестиция, пише skandalno.net.