Абсолютна забрана за изпълнения по заведения си изпроси фолк певицата Мария.

Възлюбеният й Християн Гущеров е категоричен: „Никакви кръчми!” и така сложи край на нощните прояви на миньончето.

Дивата е отказала всички оферти за изява през следващите месеци и дори вече не фигурира в официалния каталог на „Пайнер”! Това е много рядко явление и обикновено няма певици, позволяващи си лукса да ощетяват по този начин шефовете си.

Колежките й коментират, че забраната за публични изяви коства много финанси на Гущеров, но милионерът е готов на всичко, за да държи Мария до себе си и дори пълни джобовете на шефовете на музикалната фирма с огромни суми. А на Мария не й остава нищо друго, освен да изпълнява репертоара си само пред гаджето си, пише „България днес”, цитира hotarena.net.

Междувременно Християн продължава да налива големи суми и за модерните клипове на половинката си. Въпреки че не се появява по заведенията, Мария гради имидж от екрана със скъпарски клипове. Певицата зарадва многобройните си почитатели във Фейсбук с няколко кадъра от най-новото си видео, което засне преди броени дни с екипа на режисьорите Ивайло Спасов и Костадин Кръстев - Коко. В новата лента певицата и екипът залагат на имиджови кадри, а самата Мария отново е по последна мода. Брюнетката е избрала тоалети от актуалните за лятото на 2013 година тенденции, издържани в бяло и черно, бяло и розово, деним и моряшки шарки.

От кадрите прави впечатление и присъствието на екзотична зебра, което провокира въображението на феновете за това, което ги очаква в новата лента, пише planeta.tv. В клипа специално участие взе и едно от култовите имена в латино танците - Раул Торес. Припомняме ви, че песента "Лошо правиш" е дело на румънския хитмейкър Кости Йонита и текстописката Тина Денчева. Той е своеобразното продължение на линията, която Мария следва в последните си няколко песни - "Пази сърцето си" и "Мен избра". За "Лошо правиш" Мария разкри, че е изключително динамично парче, на границата между поп-фолка и R’n’B ритмите.