Истината (по думите на фолк певицата) е, че Мария поддържа нормални отношения с Андонов. На промоцията на новия си албум, който съвпадна и с рождения ден на певицата тя призна, че се налага да си общува с Митко.

На изоставеният съпруг се налага да понесе формалните разговори между него и бившата си изгора. Било то по телефона или на живо, двамата са длъжни да запазят добрия си тон. Вероятно се опитват да скрият от малката Марая взаимната си ненавист, която е нормално да таят след краха на отношенията им.

По-болезнено в случая е за Андонов, който се сблъсква отвсякъде с информациите за бурната връзка на Мария с 24-годишния младок Християн.



Твърди се, че именно той е спонсорирал скъпото тържество на Мария, на което тя демонстрира нови песни и скъпарски тоалети (макар някои от тях да имат сериозна заявка за фешън престъпление на сезона). Мария сияела от щастие в дълга бяла рокля, която подчертавала някои напращели подробности от бюста й.

Тя заявява съвсем делово, че се налага да поддържа връзка с бившия си: ''Говорим си с него за грижите около Марая и времето, което прекарват заедно. Те се виждат, защото това е много важно за нея'' – споделя Мария, която бе нападната с обвинения, че е майка-чудовище, което се опитва да вмени на чедото си, че има нов баща, пише kliuki.bg.

Факт е, че Мария и новото й гадже показват сериозна заявка да станат бъдещо семейство. Приемственост между фамилиите им лъсна на промоцията й, когато бащата на Християн я разцелува и аплодира бурно изявата й. Още по-ясно става, че двамата млади вече са получили благословия от родителите си – майката на Мария получила куп комплименти от Добромир Гущеров. Гущеров-баща посетил събитието с половинката си, но ако беше сингъл, като нищо с Мариината майка да се бяха взели, за да стане идилията пълна.