С черен бански в стил „Спасители на плажа“, който не оставя много на въображението, ще интригува попфолк певицата Мария в предстоящото си видео към песента „Червен картон“.

Клипът, който се очаква да се завърти съвсем скоро в ефира на Планета тв, позиционира бившата госпожа Гущерова сред красотите на италианския град Таормина, разположен на остров Сицилия.

В ролята на прогонения от живота на лирическата героиня мъж, ще видим популярния секссимвол Андреа Москон, който е сред любимците на Кевин Клайн. В Ботуша Мария прекара едва няколко дни, като по-голямата част от времето й бе ангажирано в снимките към „Червен картон“.

Въпреки това тя успя да се докосне до магията на Сицилия, благодарение на импровизиран тур, организиран от екранната й половинка.
Сред прелестните локации във видеото пък са емблематичните за Таормина цветни градини на Вила Комунале.

Самото парче ще звучи различно от всичко, записано от миньончето до момента, като заслуга за това безспорно има хитмейкърът Кристиан Талев-Криско. „Аз съм му голям фен на него и отдавна исках това да се случи. Той не пее и не участва в песента, но всичко, дори маниерът на пеенето, е по негова идея“, сподели наскоро заралийката. Режисьор на клипа към „Червен картон“ е Люси Иларионов, който замина за Южна Италия заедно с приятелката си – певицата Ани Хоанг.

След като се раздели с доскорошната си половинка – бизнесменът Християн Гущеров, Мария се е отдала напълно на работата
 и грижите за дъщеричката си Марая. Въпреки шумния развод обаче звездата е категорична, че желае да запази приятелски взаимоотношения с бившия си съпруг.

„Той даде много на мен и на Марая. Любовта и днес я има, но не е от тази хранещата любов“, смята певицата. Тя отрече слуховете, че Гущеров я е изпъдил от семейния им дом в Бояна, заради скандализиращото й поведение, като уточни, че решението за раздяла е взела еднолично преди година. „Събирахме се, разделяхме се. Дадохме си шанс, аз съм търпелив човек. Пътищата ни окончателно се разделиха. Багажът ми и този на детето отдавна не са при него“, обясни още звездата.