Нова милионерска любов завъртя миньончето на попфолка Мария.Чалга легендата доскоро оставяше слуховете за предполагаемата й връзка да се въртят, без да има доказателство за тях. Е, Мария вече призна със снимка присъствието на поредния богат любовник в живота й, а според пебликации това е Илиян Цанев. "Моята любов", това пише брюнетката под кадър в социалните мрежи, на който се вижда нейната ръка, нежно обгърната от мъжка длан.От снимката става ясно, че загадъчната половинка на певицата има афинитет към тузарски часовници.

Според експерти аксесоарите на ръцете на влюбените гълъбчета надвишават цената на десетдневна ваканция на едно четиричленно семейство. Самоличността на богатото гадже на Отварачката засега остава в тайна, но най-върлите й фенове са сигурни, че скоро тя ще покаже кой е избраникът й. Засега Мария се задоволява само с коментарите под снимките, от които се леят пожелания за щастлив семеен живот и безоблачна любов. Не липсват и хейтърски излияния, които се въртят около избора на попфолк певицата да си намира само изключително богати мъже.

През последната година на Мария й се налага да взима трудни решения. След като миналото лято шокира всичките си почитатели, че слага край на 20-годишната си музикална кариера, няколко месеца по-късно тя се завърна. Призна, че любовта я подтиква към подобни действия. Неотдавна в интервю Мария разкри и че би минала под венчилото отново. "Готова съм пак да съм булка. Пак бих се омъжила, но само за един мъж. Един-единствен, който е в моята глава", разкри Мария.Дали мъжът със скъпия часовник ще бъде и последният в живота на миньончето... предстои да разберем, пише "България днес".