Наследницата на фолк певицата Мария Марая вече ходи на уроци по солфеж.

Амбициозната майка е решила да прави щерка си певица и малкото момиче вече има своите частни учители, които ще го обучават да е музикално грамотно, научи „Всеки ден".

След успешния коледен дует между майка и дъщеря Отварачката е решила, че наследницата й има талант и трябва да тръгне по стъпките на известната си майка. Мария е наела добра учителка, която взима по 40 лева за 60-минутен урок. Парите за преподавателката идват от щедрия втори татко на детето Християн Гущеров. Той не се скъпи за доведената си дъщеря и я гледа повече от отлично. Хриси позволява всичко на 7-годишната Марая и често учи уроци с нея, когато майка й е заета или е на участие. Детето дори се обръща към Гущеров с „татко".

Мария и Марая записаха парчето „Коледа е" малко преди коледните и новогодишните празници. Това е първата в репертоара й песен, посветена на този хубав християнски празник. Певицата сподели, че парчето е и подаръкът от нея и съпруга й Християн за Марая, която е завършила зимния срок с отличие. Още един сантиментален повод провокира Мария за създаването на песента - точно през декември преди няколко години тя разбира, че е бременна, и както сама споделя, това е бил най-хубавият й подарък в живота до момента.



„Всичко по създаването на този проект ставаше с лекота, наслаждавах се изцяло на тези приказни моменти. Много съм горда с Марая, а тя ме накара да се почувствам много значима", допълва певицата.
Самата Мария признава, че има свръх амбиции за дъщеря си, но се старае да не я задушава. Въпреки това от бебе Марая учи няколко езика, освен това се занимава с танци, а също така и с приложни изкуства и рисуване, за които Мария споделя, че има невероятен талант.