Мария е пред припадък! От няколко дни фолк певицата се подлага на жестоки изтезания заради турнето, научи HotArena.net.

В желанието си да бъде слаба, изпълнителката нищо не е хапвала от три дена. Певицата ударно се подготвя, тъй като иска да е в перфектна форма.

Изпълнителката е решила да изкара няколко дни само на вода и се подложила на зверска диета. За желязната воля на певицата и тормоза, на който се подлага се носят легенди, а и самата тя не крие този факт.



Фолк дивата откровено споделя, че преди фотосесии и снимки се подлага на жестоки лишения. А отделно от това спортува по 2 часа, четири пъти седмично във фитнеса.

„Никога не се притеснявам от фигурата си. Всеки ден прекарвам в тренировки за отслабване по два часа, но истината е, че търпя много лишения в името на красотата“, разказва фолк дивата.



Фолк дивата тежи стряскащите 42 килограма, но често стига и до 40. Въпреки че балансира на границата на анорексията, Мария не се отказва от идеята си да е слаба.

Веднага щом качи и грам, фолк звездата минава на вода или пие нискомаслено прясно мляко. Гаджето й Християн Гущеров не спира да й повтаря, че изглежда прекрасно и няма нужда да се стресира така, но Мария почти не го слуша, пише "Всеки ден".