Мария, която дефилира по време на закри форума като представи на сцената най-новия си сингъл "Болна тема си за мен", благодари на организаторите за гласуваното й доверие.

"За мен беше чест и удоволствие да закрия най-големия форум за мода в България - Sofia Fashion Week. Благодаря на организаторите и екипа който стои зад моето представяне. Бих искала да благодаря на Кирил Чалъков, Милена Димитрова-Фифи, Наталия Пирогова, на модна къща Beyond - София и онези без, които не мога - балет Fame. Благодаря и на Георги Малев за прекрасните кадри и подкрепа. Не мога без всички вас!" - написа изпълнителката във фейсбук профила си.

Тя сподели пред почитателите си, че скоро ще бъде факт и видеото към най-новото попълнение в репертоара й.



"Точно в тази вечер направихме и видео към най-новата ми песен. "Болна тема си за мен" - музика и аранжимент: Иво Молов, текст: Лора Димитрова, работа в студио: Калин Димитров. Благодаря за прекрасната песен, приятели. Видеото заснехме с Иво Спасов и най-големия екип на Payner Studio и Планета ТВ. Благодаря ви, момчета, за прекрасно свършената работа и подкрепа. Очаквам го с нетърпение в началото на следващата седмица" - издаде фолк звездата.