Изпълнителите на музикална компания “Пайнер“ нееднократно призоваха своите почитатели в социалните мрежи да останат вкъщи, за да се справим по-бързо и ефективно с разпрострастранението на Covid-19. И докато част от тях направиха импровизирани концерти в социалните мрежи, то други предпочетоха да споделят една различна част от ежедневието си с феновете. Наред с интересните четива, тренировките в домашни условия и развлеченията, на които са се отдали тези дни, те демонстрираха и завидни умения в кулинарията.

“Готвенето е приятно занимание докато сме вкъщи“, призна Валя, а Яница не скри, че дните на карантина също са я провокирали да експериментира в кухнята, като приготвя различни здравословни рецепти. Изкушен от полезните храни е и Лазар, който държи на перфектната си физическа форма. Неговото виртуално предложение тези дни бе за едно леко, но традиционно българско ястие – таратор.


Галин пък разкри своята лична рецепта за добър имунитет, в която е включен корен от джинджифил, малко вода, 1 лимон, 1 грейпфрут, 2 лъжици мед и 1 лъжица куркума. Пожелание към тази смес може да се допълни ехинацея и пчелен прашец, а певецът гарантира чудодейните свойства на този “коктейл“.Вярна на максимата, че ако се храним здравословно като цяло, малките прегрешения не вредят, е Мария. Певицата показа в своя Instagram, че понякога си позволява изкушения, но никога не прекалява с тях, за да не развали своята секси фигура.

източник и снимки:телевизия планета