Край на спекулациите за евентуална бременност сложи Мария. Попфолк иконата призна пред "България днес", че на този етап не иска да има повече деца. След като публично обяви връзката си с Мирослав от страниците на "България Днес", Мария споделя, че се чувства много добре заедно с любимия си. Двойката има общо три деца. Мария е майка на Марая, която съвсем скоро ще стане на 13 г.

Момичето е плод на любовта й с първия й съпруг Димитър Андонов. Новият мъж на певицата има две деца. Мария е категорична:
"Да не се заричам, защото никога нищо не е сигурно, но засега сме си добре така. Децата са отпаднали като планове и единственото, което ни свързва, е любовта", разкрива певицата. Двамата с Мирослав, че отглеждат трите си деца с много любов, а певицата е поела сериозната отговорност да гледа неговите две като нейни.

"Има много несъгласни и негативно настроени персони. Всеки от нас се е реализирал в неговата професия и това не е угодно на всеки. Пожелавам на всички, които им е неудобна цялата история, да са здрави", допълва Мария. Тя споделя, че Мирослав неведнъж й е доказал, че е истински мъж, и вярва, че един ден ще носи неговата фамилия, макар да не разкрива каква е тя. Сватбата не е на дневен ред, точно както и общо дете, но пък Мария е готова да се врече във вечна вярност пред Бог.