Мария представи новата си песен “Сто нюанса розово”, а съвсем скоро ще бъде факт и видеоклип към парчето. В лентата изпълнителката е в любимия й черен цвят на косата.

"Сменям визията си винаги, когато имам нов, много интересен проект. Така засилвам много повече акцента върху това, което ще представя. А черният цвят на косата е моята визитна картичка”, споделя тя пред списание “Love Style”, пише signal.bg.

Има и нещо сантиментално във всичко това – именно с такава визия е била Мария, когато любимият й мъж Християн се е влюбил в нея.



Изпълнителката определя себе си като мечтател и казва, че винаги си поставя нови цели и се надява да успява да ги реализира така, както и досега. Заявява още, че е здраво стъпила на земята. За нея приоритет в живота й е нейното семейство и дъщеря й Марая.

“Продължавам да работя върху себе си, за да бъда все по-добър пример за Марая”, откровена е певицата. “Аз самата винаги съм искала да приличам на моята майка и да надмина нейните очаквания. Затова и желая взаимоотношенията ни с Марая да бъдат такива.”