Мария скъса със задръжките и взриви нета. Певицата си пусна голо селфи, което направо побърка почитателите й.

Червенокосата фурия си направи пикантния кадър в банята и се снима по такъв начин, че огромното огледало да не скрие сексапилните й форми.

Това не е първият път, в който ексхибиционистично настроената певица си пуска голи снимки, но доскоро все се намираше нещо, с което да се покрие. Освен коса.

Самата изпълнителка само преди два дни заяви, че съпругът й е напълно достатъчен и не си пада по случайните флиртове и афери. Това обаче не й попречи да побърка феновете си като си пусне голо селфи в мрежата.

На кадъра ясно се вижда голия гръб на Мария, както и заоблените й задни части. Изпълнителката явно не се свени да се показва без дрехи и без фотошоп, особено, когато тя държи камерата.

Провокативното селфи на певицата предизвика абсолютен фурор. „Уау“, „Леле, каква изненада“, „Леле, майко“, „Уникална“, гласяха отзиви по адрес на певицата.

Дръзкият й фотос разпали страстите и из форумите. Дори тръгнаха коментари, че след тази снимка, нищо чудно Мария да сюрпризира с още по-горещи и дръзки изненади почитателите си. Като гола фотосесия в Плейбой например, за каквато си мечтаят много от феновете й от години, пише hotzona.bg.