Поредната музикална изненада от Мария предстои съвсем скоро да достигне до почитателите й.

Става въпрос за премиерата на първия съвместен проект на звездата на “Пайнер, озаглавен “Страдам”, със специалното участие на един от най-популярните млади гръцки изпълнители - Stan. Още по време на Годишните музикални награди на телевизия “Планета”, Мария разкри, че подготвя международен проект, но до момента успя да запази в тайна името на новата си дуетна половинка. Ето, че тайната вече е разкрита, а Мария сподели ексклузивен кадър от снимачната площадка специално за своите почитатели. Певицата не скри вълнението си, като разкри още малко за предстоящия сингъл и видеоклип:

“Ето, че песента със Stan е вече факт. “Страдам” е подарък от него за мен, a текстът в моята част е на Тина Денчева. Бих искала да благодаря на Stan за този невероятен проект, за настроението по време на съвместната ни работа, доверието му към мен и целия ми екип. Благодаря на целия екип oт негова страна за прекрасната песен и пълно стиковане към видеото. Людмил Иларионов- Люси и Жоро Марков /видео/, Костадин Кръстев-Коко /фото/, Кирил Чалъков-грим, Милена Димитрова -Фифи/коса/, Петя Цветкова, Красимира Димитрова, София, Калин Димитров, Тина Денчева, Ballet Fame. И разбира се Севда, без която всичко това нямаше да се случи. Обичам ви всички и ви благодаря”, написа Мария в официалния си профил във Facebook.

Почитателите на певицата вече са нетърпеливи да видят видеоклипа към “Страдам”, а Мария обеща това да се случи съвсем скоро.

Източник и сн.: Planeta.tv