Напук на слуховете за несъвместимост в секса между Мария и Хриситиян Гущеров, певицата беше сериозно облагодетелствана от своя избраник.

Нейни познати разкриха, че преди броени часове Марийчето е намазала със скъп подарък – бижу, който струва почти 50 000 лева.

Не е известно обаче какво е провокирало щедростта на Християн, но независимо от това, Мария била изключително горда със скъпоценната си придобивка. Ставало въпрос за колие от злато и платина, щедро обсипано с рубини и диаманти.

На този етап обаче Мария не можела да показва подаръка си, както и да излиза с него. Засега му се любувала само в домашна обстановка, а причината за това е, че огърлицата все още не е застрахована. Към момента Християн преговарял с опитни брокери, които му обещали, че ще осигурят сто процента покритие при евентуална злополука, пише skandalno.net.

Според противници на Мария обаче, тя съвсем не била доволна от този подарък. Причината за това бил факта, че колежката й Емилия получила двойно по – скъпо бижу от съпруга си Коко Динев. Той се бръкнал за цял комплект от женски украшения, за които извадил 100 000 лева. Мария била толкова алчна, че не можела да преглътне щастието на своята конкурентка.