"My Christian" си е таутирала фолкпевицата Мария на безимения пръст на лявата ръка. Ако се чудите дали това е послание към Христос - бъркате.

Това е името на нейния приятел Християн Гущеров, син на депутата Добромир Гущеров. Певицата, която призна, че е много влюбена в момента, решила така да изрази чувствата си.

Тя вече има още една татуировка в негова чест - рождената му дата на долната част на десния си крак.

"Доста е болезнено, но на мен ми харесва момента с болката", обяснява Мария за страстта си към татуировките.

В "На кафе" тя разказа за своята голяма любов с милионерския син Гущеров. Той е 4 години по-малък от нея, а тя вече живее у тях с 4-годишната си дъщеря Марая.

Певицата разкри, че Християн инцидентно се появил в живота й. "Имах нужда да изживея такава разтърсваща любов, да се чувствам като жена - не като майка и певица. Исках да дишам, да лягам и да ставам с мисълта за него. И така стана. Много бързо се случи", обяснява Мария.

Двамата се видели за първи път преди година, но нещата се случили малко по-късно.

"Той е много по-различен от това, което се пише за него. Той е абсолютно независим от баща си, има своя професия и изкарва сам парите си. Грабнаха ме първо сините му очи... Той е спокоен, уравновесен, много доър анализатор, много мил и страшен джентълмен, много добър и към Марая. Той ме кара да се чувствам дама, нежна и женствена. Приятно ми е", обясни за Гущеров влюбената фолкпевица, цитира lifestyle.bg.