Само няколко месеца след появата на сборния албум "The Best of Maria 2013", можем да открием и нов албум, събрал най-големите хитове на звездата.

Новата компилация е част от "Златните хитове на Пайнер", колекцията, която обединява любими песни на любими изпълнители. В диска са включени 10 от най-популярните парчета на Мария, различни от тези, включени в първата сборна компилация.

Единственото музикално предложение, което присъства и в двете подборки е емблематично заглавие в репертоара на певицата, "Не те обичам". В "Златните хитове на Пайнер" с номер 14 ще открием песните "Твоя град", "Направи го" и "Искаш да ме имаш".

Своето заслужено място сред най-добрите песни на Мария са намерили още "Изпепелена", "Осъдена душа" и "Не ме лъжи". В диска меломаните ще чуят "Обичай ме така", "Пияна от любов" и съвместния проект на Мария с орк. Кристали – "Телефони".

Наред с тази изненада, тези дни звездата впечатли своите почитатели и с нова пролетна фотосесия, заснета от Костадин Кръстев – Коко. В нея Мария демонстрира много стилна и свежа визия, поднесена по доста атрактивен и запомнящ се начин.

Новият албум от поредицата "Златните хитове на Пайнер" вече може да бъде намерен и в iTunes, пише planeta.tv.