Мария се стяга за второто си клубно участие този месец в заведението на своя колега. Изпълнителката на "Пайнер" се похвали пред феновете си, че отново ще се срещне с тях в клуба на Константин.

"За тези, които ни пропуснаха на 12.11, точно след седмица - 30.11 (неделя), точно там ... Ще ви очаквам с нетърпение, да взривим Студентски град.... Хиляди целувки и прегръдки" - сподели певицата във фейсбук профила си.

Междувременно от "Папараци" по bTV стана ясна датата, на която Мария и Християн Гущеров ще се оженят. Това ще се случи на 17 януари, твърдят от предаването.

Припомняме, че наскоро фолк звездата обяви пред камерата на Нова ТВ, че любимият й, с когото живеят на съпружески начала от няколко години, й е предложил брак.

"Много ме изненада с този жест. Много сме го говорили. Повече семейство от това няма накъде, но всяка жена иска да е булка. Пръстенът ми е голям и в момента е на корекция, но при следващото ми участие вече ще е на ръката. Християн поиска от нас двете – с дъщеря ми Марая, да бъдем неговите жени" - обясни Мария.