Мария се е омъжила тайно за любовника си Мирослав. Както Hotnews.bg първи писа, певицата промени фамилията си и вече се представя като Мария Соколова. Любимият й, който остави две деца и бивша съпруга заради нея, се казва Мирослав Руменов Соколов, а не Мерджанов, каквато бе първоначалната информация. Така че по всички личи, че миньончето от Стара Загора е взело фамилия на третия си поред съпруг.

Още повече, че наред с промяната на името в профила си в инстаграм, Мария добави и голям пръстен с камък. Подарък за венчавката бил и скъпарския „Мерцедес“, с който тя продължава да се фука. Возилото струва около 300 000 лева и върви с личен шофьор, както Hotnews.bg писа. Тя има два брака зад гърба си –с Димитър Андонов и Християн Гущеров. "Честно да си кажа, не знам дали се виждам като булка, но със сигурност ще нося фамилията на Мирослав.

За мен каквито и постижения да има една жена в работен план, тя трябва да знае къде е нейното място и къде е мястото на мъжа й. Жената трябва да се отдаде на 100% и за да принадлежи на някого, най-малкото, което може да направи, е да носи с гордост името му", каза в интервю преди няколко седмици бившата певица.