Мария и бившият й съпруг Димитър Андонов вече са заровили томахавките.

Репортер на „Всеки ден" забеляза благоевградския бизнесмен и първородната му дъщеря Марая да се разхождат в столичен мол. Митко изглеждаше много добре и се стремеше да не се набива на очи. Детето бе усмихнато, безгрижно и си играеше с една топка из търговския център.

Дали заради хранителните ограничения и диетите, на които го подлага известната му майка, но почти 8-годишното хлапе изглежда значително по-малко и никой не би му дал толкова години. „Вярно, че майка му е дребна и крехка, но според мен всичко се дължи на това, че не дава на чедото си да яде и то е същото миньонче като нея", коментираха разпознали дъщерята на Отварачката.



Детето е свикнало да се придвижва в компанията на охрана, защото майка му и новият й мъж Християн Гущеров винаги са строго следени от поне двама гавази. Сега Митко и щерка му бяха абсолютно сами.
„В момента с Мария сме в прекрасни отношения, дори по-хубави от времето, в което бяхме заедно. Всеки е поел по своя път и двамата сме щастливи", споделил благоевградският бизнесмен.



Само допреди няколко месеца чалгаджийката не даваше на Андонов да се среща с детето им. Изпълнителката на „Ако бях заменима" дори научи малката Марая да казва „тате" на Християн Гущеров. Отварачката не разговаряше изобщо с бившия си съпруг, който междувременно се ожени повторно.



Предполагаемите причини за развода на Отварачката са много. Според едните чалга певицата е изневерила първа. Тя обаче отрича тази версия и до ден днешен твърди, че между нея и Димитър никога не е имало трети човек и не това е повод за раздялата им. Мария обаче просто не желае да си признае, че именно Митко е забягвал в чужди обятия. Камерите на известен столичен хотел дори са запечатали как фолк звездата нахлува в апартамент, в който благоверният й се е отдал на страстни ласки с друга жена.