Мария призна пред списание LOVE style, че с любимия си Христиан Гущеров смятат да направят лятна сватба.

Фолкпевицата винаги си е мечтала за такава и си я представя на плажа, с много приятели, а тя да е боса и с удобна рокля.

„Християн също е „за”. След като се прибрахме от сватбата ни и започнахме да си отваряме подаръците, той още тогава ми каза: „Всичко беше много хубаво, но кратичко. Ще трябва да си направим още една сватба!”. Така, че със сигурност ще има още една”, споделя изпълнителката. Тя чака с нетърпение двамата да имат свое дете и се надява това да им се случи скоро.

Мария и мъжът й често биват развеждани от медиите, но и двамата не обръщат внимание на тези публикации.

„Ние сме свикнали с тези неща. Нито се обиждаме, нито се стряскаме, нито се натоварваме от подобни писания. Дори тези слухове ни сплотяват, но със сигурност не са нашата мотивация. Ние сме сплотени, а и връзката на Марая с Христиан е много по-силна отпреди. Когато отивах на коремната операция, която претърпях преди рождения си ден, се наложи да ги оставя двамата сами. Нямаме детегледачка и Хриси се грижеше за Марая. Бях спокойна, защото вече толкова сме взаимозаменяеми, че когато отсъствам, дори не ми се налага да звъня, за да питам какво става. Той самият много се промени. Ние се събрахме с него, когато той беше само на 23 години. Нямаше никакъв опит, а сега е изключително грижовен, и то за дете, което не е негово биологично”, доверява фолкпевицата.

Мария на този етап не смята да записва нов дует с дъщеря си, но е обещала на Марая, която е на осем и половина, да запише самостоятелно парче. Това обаче ще стане само ако има отлични оценки в училище.