Певицата няма да напусне завинаги къщата, а тайничко ще отскочи за свое участие. Така миньончето от Стара Загора ще наруши основното правило за пълна изолация.

В четвъртък вечерта Мара ще вземе участие в традиционния есенен панаир в Гоце Делчев. Следващата седмица Отварачката отново ще си тръгне от къщата на Големия брат, за да пее в нощно заведение, след което ще се прибере при новите си съквартиранти, пише "България днес".

Въпреки че ще получи най-високия хонорар през този сезон на "ВИП брадър", Мара е изявила искания пред продуцентите. Една от договорките между изпълнителката и създателите на риалитито е, че тя може да излиза от формата, когато има изяви. Мария обяснила на продуцентите, че няма как да спре да пее за три месеца.



Мара поставила ултиматум - или се съобразявате с моите искания, или няма да вляза. Нико Тупарев и компания нямало как да позволяват на бившата на Гущеров да излиза, докато си поиска. Двете страни все пак си стиснали ръцете с уговорката Мара да има максимум по две участия на седмица. Когато има изява, специална кола забира певицата и я кара към мястото на събитието. След края му автомобилът веднага връща Мария в къщата при останалите съквартиранти.



Изпълнителката имала и друго изискване - да вижда поне два пъти седмично дъщеричката си Марая. Тупарев бил категоричен, че това няма как да се случи. Излязъл с довода, че и другите съквартиранти имат деца и Мария не е единствената, която няма да се види с щерка си дълго време. След дълги преговори певицата се съгласила с продуцентите и ще остане само с участията си по време на престоя си в къщата.



Отварачката е единствената звезда в този сезон на "ВИП брадър", която ще излиза от къщата. Неслучайно тя ще получи и най-високия хонорар. Продуцентите очакват Мара да разкрие пикантни тайни от съвместния живот на певицата с бившия си съпруг, бизнесмена Християн Гущеров.