Тв водещата на „Бригада Нов дом” по bTV Мария Силвестър призна за първи път пред списание LOVE style, че има нов мъж до себе си след раздялата с певеца и актьор Силвестър Силвестров, който е баща на сина й Давид.

„Имам си приятел и съм влюбена. Но няма да кажа нищо повече. Решила съм вече да пазя личния си свят в тайна. Със Силвестър вече всичко е наред между нас. Да, тежка ни беше раздялата, но мина време и успяхме да нормализираме общуването в името на това детето да е ОК. При мен водещото е как се чувства Давид и съответно съм подавала ръка в името на това синът ни да е щастлив и психично здрав”, споделя Мария.

Тя не крие, че като всяко дете и нейният син тежко преживял раздялата на родителите си. Тв водещата дори го водела на психолог, за да преодолее по-лесно случилото се.

В момента Давид е приел нещата нормално и прекарва еднакво време и с майка си, и с баща си.

Тв водещата е щастлива, защото отскоро се сдобила с нов дом и до месец би трябвало да се пренесе в него с Давид. Намира се към „Драгалевци”, в затворен комплекс и огромен двор, в който синът й ще играе на воля.

„Предстои ми ремонт. За разлика отпреди, сега разбирам добре точно какво трябва да се направи и откъде да си купя материалите. Мога всичко да правя вкъщи. Стените ги боядисвам на сън, слагам контакти, сменям крушки, правя страхотни неща и с маламашката...Момчетата в предаването ме научиха на доста работи и вече съм спец в ремонтите”, с усмивка казва Мария Силвестър.