Напук на медийните публикации, че отново е качила килограми по време на празниците, Мария Силвестър се показа слаба и елегантна в „Шоуто на Николаос Цитиридис“. Водещата на „Бригада нов дом“ страда от инсулинова резистентност. Заради това спазва железен режим с липса на въглехидрати в менюто й. Тя е махнала всичко сладко и тестено от чинията си. От плодовете си позволява единствено грейпфрут, малини, къпини и боровинки. Освен диета, тя спортува и минава през сауната когато може.

Сексапилната телевизионерка дори вирна крака в студиото на Би Ти Ви, за да демонстрира топ формата си, а зрителите изпаднаха във възторг от появата й. Силвестър буквално открадна шоуто на Цитиридис, като не му даде възможност да си отвори устата и изкара един дълъг монолог за кариерата си, семейството и новите епизоди на Бригадата. „Много е хубава и забавна,но водещият горкият не можа да вземе думата от нея“, коментира Стела Иванова.

„Много е готина, ама тя не се спряяяя. Такова говорене и пауза не направи, направо да те умори. Човек който много говори има проблеми“, смята Жанет Петрова. Силевестър също се усети, че е елиминирала Цитиридис напълно от собственото му предаване и в инстаграм се оправда, че времето, което й е било отредено било твърде кратко, затова говорила без да си поеме дъх. „Време е за шоу на Мария Силвестър“, отсичат зрителите