Нов тв тандем се задава на хоризонта - Мария Силвестър и Димитър Павлов. Екранните любимци поемат ново токшоу - „Малко по-свежо, моля“, което ще се излъчва на живо във Фейсбук. Проектът тръгва по повод 25-годишния юбилей на популярна марка напитки, а на 27 май от 21.30 часа ще бъде и дебюта на новия тандем.

Те ще разискват теми като например кое освежава живота на българина, като ще боравят и с резултатите от  национално представително проучване по темата, изготвено от Алфа Рисърч. То обхваща 500 българи от цялата страна на възраст между 25 и 49 години и цели да регистрира основните двигатели за формиране на свеж поглед към живота у хората и да хвърли светлина върху цялостната концепция за оптимизъм сред българите.

Анализът на данните показва, че щастието е личен и силно емоционален въпрос. То зависи от най-важните неща в живота – здравето и щастието на близките и любими хора се посочва като основен фактор от 8 от всеки 10 човека в проучването на любимите на няколко поколения българи сокове Queen's. За поддържането на свежо настроение близо 40% от българите посочват умението човек да се радва на малките неща. Прагматичните категории като материалната обезпеченост, работата и перспективата за бъдещето са важни по принцип, но като непосредствен източник на преживени щастливи моменти остават на втори план. И въпреки, че тези данни са общовалидни в национален мащаб, хората от София са фокусирани повече върху материалното (33.6 %) и много държат да упражняват контрол над живота си, за разлика от живеещите в областни градове и малки населени места (23%).

Мъжете също имат по-голяма склонност да търсят повече сигурност за бъдещето, докато жените успяват повече да оценят малките неща в живота (42.9%, спрямо 33.5% при мъжете). И при двата пола обаче с напредването на възрастта споделените моменти стават по-важни в сравнение с материалната обезпеченост. Едновременно с това мъжете са по-големи оптимисти и по-често гледат от свежата страна на живота 43.4%, докато при нежния пол резултатите са доста по-ниски - 31.9%.