В един от поредните епизоди на предаването по Discovery Channel- "От любопитство" основната тема за дискусия е ролята на секса и оргазма.

Discovery Channel България реши да попита една от най-свежите и забавни тв личности Мария Силвестър как тя обяснява удоволствието в секса.

В типичния си стил Мария Силвестър, с много хумор и закачки, обясни същността и ролята на секса и какво представлява мъжкия и женски оргазъм.

"Сексът е производство на индустрията и цивилизацията. Той е измислен от китайците,може би. Но най-вече е създаден да оправдае алкохолната индустрия преди и цигарената след секс. Сексът не е физическо понятие, той е свързан и обвързан с много други неща. Оргазмът при мъжа е доказуем. Той се вижда, видим е.

Женският оргазъм се материализира в магазините, в индустрията. Той е вътрешен химико-физиологичен процес, психологичен също така. Играе огромна роля в битието на жената. Той е важен за нейната физическа красота. Жената желае оргазма за да затвърди своята територия", казва тя за Blife.bg