Зюмбюл от „Братя Мангасарян" направи грозна реклама на новото си шоу, като съобщи, че се развежда.

За да накара всички да гледат скритата камера по Би Ти Ви, Силвестър Силвестъров собственоръчно написа във фейсбук, че със съпругата си Мария остават само брат и сестра, и призова всички красиви жени да му се обаждат за среща.

Съобщението изуми всичките му приятели и дори жена му, която не била предупредена за тъпата идея.

„Мария бе засипана от съчувствени обаждания и есемеси и не знаеше как да се държи. Ядосано процеди, че Силвестър й споделил, че се нуждае от гръмка реклама на новото риалити, но въобще не знаела, че ще посегне така грозно на брака им. Сега е много притеснена, че връзката им наистина ще се разпадне, след като всички вестници ги разведоха", разказа нейна приятелка, която шие роклите й за участия.

Бившата манекенка била убедена, че като нищо ще последва съдбата на отчаяните съпруги като Жени Калканджиева, след като негативната енергия от писанията за развода се трансформира в пространството.

„Мария вярва в подобни взаимовръзки и няма как да не е разстроена. Допълнително е притеснена и заради сина си Дейвид, когото всички приятелчета питали при кого ще живее отсега нататък", обясняват още приятелки на водещата по БНТ.

Зюмбюл получил доста критики от близките си, че е минал всякакви граници и затова побързал да прозвъни редакциите и да се закълне, че Мария е жената на живота му. Той горко съжалявал, че подложил на стрес съпругата си и всичките им роднини, но се оправдавал с войната на новите телевизионни продукции тази седмица.

Лютата битка за рейтингите била виновна за гафа на Зюмбюл, който ще направи своя дебют като водещ в скритата камера „Нищо лично" в петък вечер, пише ''Всеки ден''.