Актьорите Сашо Кадиев и Мария Силвестър се изпокараха пред камерата на "Преди обед".

Двамата бяха хванати зад кулисите на новия сезон на "България търси талант", където вземат дейно участие като водещи на шоуто.

Камерата ги хвана да си шушукат нежно, след което си "вдигнаха" семеен скандал. Мария обвини Кадиев, че й изневерява с Деси Стоянова от "Преди обед", докато тя го иска само за себе си. Актьорите така се увлякоха в сцената на ревност от страна на Мария, че за малко да объркат зрителите, че са тайни любовници.



С много смях, забавление и позитивни емоции приключиха снимките на същинските кастинги за четвъртия сезон на шоуто. В последния ден журито в състав Дарина Павлова, Илиана Беновска, Иво Сиромахов и Ники Илиев трябваше да определи кои са 60-те изпълнения, които зрителите задължително трябва да видят в полуфиналната фаза.

В един от последните снимачни дни Мария Силвестър празнува рожден ден. Колегите й я изненадаха с много подаръци, най-забавният от които бе плюшена катерица, а публиката в залата й ръклопляска в продължение на повече от 5 минути.

Същият ден Мария и Сашо се впуснаха в изключително забавното предизвикателство да гонят из залата животно - участник в един от номерата.



Журито също не беше пощадено от силни емоции в последните дни на кастингите. Най-чувствителен се оказа Ники Илиев, който нееднократно успокояваше участниците, не допуснати да продължат напред.

По време на един от дните Дарина Павлова пък се качи на мотор и стана на крака на изпълнение на „Излел е Дельо Хайдутин".

„България търси талант" започва на 15 март от 20.00 часа с двучасов епизод.