“Скъпи мои, нямам търпение да ви представя новия проект. Благодаря на целия екип за незабравимото преживяване. Благодаря на Криско за страхотното парче. Надявам се много скоро лентата да бъде факт”, анонсира в социалната мрежа Мария.

С това звездата даде отговор на догадките на своите почитатели – кой е авторският екип, който стои зад новото й предложение, както и кое е заглавието на музикалния проект. В постер, придружаващ поста й в социалната мрежа, певицата обяви, че сингълът ще се казва “Червения картон”. Новината предизвика многобройни коментари, в които феновете й прогнозират, че предстои нещо много хитово и горещо, а със сигурност и доста различно.

“Аз съм му голям фен на него и отдавна исках това да се случи. Той не пее и не участва в песента, но всичко, дори маниерът на пеенето, е по негова идея”, сподели Мария.

Както вече ви информирахме, лентата е заснета в курортното градче Таормина в Сицилия, а сред локациите, които зрителите на телевизия “Планета” ще видят, са емблематичните цветни градини на Вила Комунале. Красотата изобилства и в кадрите с Мария, която отново е прелестна и много стилна.

Ще има и по-секси визии, а една от тях е с черен бански в стил “Спасители на плажа”, който не оставя много на въображението. Екранен партньор на Мария е един от любимите модели на Келвин Клайн – секссимвола Андреа Москон, който в лентата играе ролята на прогонен от живота на лирическата героиня мъж.

В реалния живот обаче поканата на модела да бъде гид на Мария и екипа в Таормина не бе отвхърлена, а напротив – всички заедно се впуснаха в един емоционален и запомнящ се тур сред красотата на Сицилия.