Фолк певицата Мария снима нов клип – към парчето „Нещо крайно“, в който освен секси формите си, показва, че е сменила предпочитаната до момента модна марка.

С дълга бутикова рокля с дълбоко деколте, прическа тип „Джей Ло“ и завиден слънчев загар, певицата ще провокира страсти със секси имидж в новото си видео.

“Здравейте приятели, вчера на 15.08.2012 г. беше първият ден от снимките на новия видео клип на песента “Нещо крайно”. Споделям ви някои от любимите кадри, а утре ще ви споделя и как преминаха снимките. Днес продължаваме да снимаме!”, бе обръщението на Мария към феновете й в социалната мрежа, пише bliasak.bg.

Освен секси визия, изпълнителката от „Пайнер“ показа индиректно, че не е престанала да се занимава с музика.

По-наблюдателните музикални критици обаче отбелязват, че откакто Мария е с богаташкия наследник Християн Гущеров хонорарът й за участие се е качил драстично, което пък било и причина никой да не кани певицата да пее на живо.

Злите езици коментират, че Гущеров ограничава участията й и умишлено я е убедил да завиши цената си, а целта му била да я държи близо до себе си и далеч от кръчмите.

ВСИЧКИ СНИМКИ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ