Да се построи къща, която да даде покрив на бебета, лишени от родителски грижи – зад тази идея застана певицата Мария.

Ден след като посрещне своя 35-и рожден ден този петък, тя ще представи за първи път на живо най-новата си песен „Да ти дам ли малко” в клуб „Мегами”, а вместо цветя и подаръци тя помоли феновете си да дарят за благотворителната кауза на неправителствената организация „Оренда”.

„Ще сложим кутия, в която всеки присъстващ ще може да дари, ако и колкото сметне за добре. Приемам кампанията доста лично, защото и аз съм родител. Мога да гарантирам, че парите ще отидат по предназначение, защото познавам хората, които движат тази идея. Всички те са майки, които не работят в сдружението за заплата, а правят всичко безвъзмездно”, обясни чаровната брюнетка за „Монитор”, като поясни, че ще продължава да подкрепя инициативата и на престоящи участия.

Междувременно Мария ще посрещне празника си вкъщи, като около трапезата ще събере само най-близките си хора. „Събитието в събота е наистина важно. Би било излишно да се вдига някакво пиршество за рождения ми ден, тъй като така или иначе графикът ми е доста натоварен”, уточни миньончето на родния фолк.

Същия ден в ефира на Планета ТВ ще се появи и новият й сингъл, видеото към който съчетава седем различни визии.

Всички те са инспирирани от модните трендове в момента, както и от рекламните кампании на различните брандове дрехи. За кадрите, в които позира само по черен латекс, певицата е почерпила вдъхновение от фотосесия на Кайли Дженър.

„Не сме открили топлата вода, но внимателно подбирахме всяка визия да кореспондира с останалите, както и разбира се – с посланието на песента. Снимахме цели четири дни с доста голям екип и смятам, че ще е сред най-добрите клипове, които съм пускала”, категорична е още звездата.