Нека ви припомним, че поп-фолк дивата Мария прекрати участието си във VIP Brother по собствено желание в началото на октомври. Нейният основен аргумент пред Големия брат беше, че дъщеря ѝ вече ужасно ѝ липсва и трябва да е до нея по време на новата учебна година. Месец по-късно Мария описва преживяването с една дума - "Феноменално".

"Ако пак ме поканят за All Stars, събирам куфарите и тръгвам. Значи толкова ми беше хубаво, такива нови емоции, тая уникална къща с нейната си атмосфера... Ей така като магнит ме привлича. Пак ми се ходи", каза тя в новия брой на "Звездно".

"Значи при мен нямаше желанието да излизам, а по-скоро имаше такова, но то беше единствено и само провокирано от това, че Марая не е с мен. Иначе нямаше нещо, което да може да ме изкара навън. Изобщо не исках да излизам. Много си ми беше хубавко", призна Мария.

На въпроса "Беше ли истинска в къщата?", певицата бе категорична "Сигурно бях най-истинския участник като махам мъжете, които и без това си ходят без грим."

"Където съм аз, там е Цуни. Където е Цуни, там съм и аз. Цуни си ми остава най-добър приятел, също така Ваня Щерева, Тото, близначките... Предлагам на стари години да си направим едно "къще" и да се забавляваме", се майтапи Мария.