Фолк дивата Мария възмути всички майки със снимките, на които се вижда с какво храни дъщеря си.

Заралийката се похвали, че щерка й е присъствала на снимките на последния й видеоклип и показа фотоси, на които се вижда как малката нагъва хамбургер от известна марка за бързо хранене.

Приближени до миньончето разкриха пред „Всеки ден", че тя редовно тъпче малката Марая със сандвичи, смучещи, дъвчащи и гумени бонбонки, както и сладолед, вафли и плодови млека. Червенокосата фолк певица рядко дава готвена храна на детето, плодове и зеленчуци.

Мария е известна с това, че не прекарва много време в кухнята, но поне да намери начин на детето си да дава по-здравословна храна, коментират разтревожени майки. 7-годишната Марая като всяко дете обича лакомствата, но от родителя зависи дали ще му ги позволи и в какви количества, смятат в мрежата и оплюват Отварачката.

"Всяка майка е отговорна за здравето на своето дете, но тя не си дава сметка, че всички изкушения, които позволява на малката, са вредни за здравето й. Мария, като отговорен родител, трябва да й ограничи боклучавата храна. За разлика от много други родители, тя има финансови възможности и може да си позволи да я храни с много качествени храни, защо не го прави?", пита се майка на малко дете.

Преди време Отварачката втрещи всички с изказването си, че държи гладна дъщеря си. Фолкаджийката е обсебена от мисълта да бъде слаба и много държи да предаде същата мания и на своето дете.