Поп фолк дивата Мария вече е свободна и отново може да мине под венчилото с новата си тръпка, а не и на последно място също милионер Християн Гущеров.

Въпреки че от сума време миньончето живее с милионерския син Християн Гущеров, до момента тя все още се водеше омъжена жена.

Сега обаче сексапилната певица е свободна да осъществи слуховете, които май самата тя пуска във фолк гилдията, а именно отново да стане булка и да роди още едно детенце от новия богаташ в живота си, пише skandalno.net.

Всъщност запознати издават, че въпреки че фолк дивата напусна бившия си мъж, за да се приюти при новия си любовник не тя е подала молбата за развод с Димитър Андонов, защото доста добре е сучела от семейния бизнес на зарязания си мъж.

Мария вече не може да се облажва с дяловете от хотелите на бившето си семейство, защото била принудена от таткото на Димитър Андонов да му ги върне обратно, естествено на добра цена.

Певицата обаче не жали много за изгубените привилегии, защото според думите й сега е много щастлива с новия си любим Християн Гущеров, а и отново е обезпечена материално.