Фолкпевицата Мария го удари на живот, след като официално стана ясно, че се развежда!

Изпълнителката се държеше изключително предизвикателно по време на участие в популярна столичната дискотека в сряда вечерта. Заралийката буквално пощури мъжете в нощното заведение с ултракъсата си рокля, провокативно поведение и страстни танци около непознати мъже.

Гостуването на Мария беше очаквано с огромен интерес, тъй като това беше първата й публичната изява, след като съпругът й Християн Гущеров призна единствено пред "България Днес", че с брака им е приключено.

Именно пошлото поведение и постоянното разголване са сред основните причини младият бизнесмен да се раздели с фолкпевицата.

"Мария не иска семеен живот, тя предпочита разголения живот. Всичко това се натрупа и реших да предприема тази крачка. Прецених, че моето име не се свързва с нещата, които тя прави", обясни Гущеров, уточнявайки, че от 3 седмици не живеят заедно, защото я е накарал да си изнесе багажа от дома му.

Гущеров винаги е държал на семейните ценности и балансирано поведение, докато Мария често провокираше с голи снимки и клипове.

В дискотеката Мария показа на практика какво има предвид мъжът й. Тя се появи със суперкъса рокля, която повече разкриваше, отколкото скриваше. Безкрайната цепка и високите токчета допълнително наелектризираха атмосферата. Изпълнителката не се спря до там. Отварачката закърши еротично тяло, показвайки, без да се притеснява, извивките си на заобиколилите я перкусионисти, които я изпиваха с погледи.

Цветовата визия на Мария също беше леко шокираща - черно-червени-кафяви обувки, зелена рокля и черен корсет образуваха шарения, която силно дразнеше окото.

"Не е глупава - вероятно вече си търси нов мъж и затова се разголва. Но някак си не приляга на майка на 9-годишно момиче да се показва по този провокативен начин. А и не е първа младост, подобни дрешки прилягат повече на 18-годишни момичета", цъкаха с език купонджии в дискотеката.

Няколко млади момчета се опитаха да доближат повече фолкпевицата, но тя не прояви сериозен интерес към флиртаджийските им номера. Не е ясно и дали до Мария има нов мъж, който да й помага в трудните моменти след раздялата. Външно Отварачката по никакъв начин не издаваше да преживява тежко раздялата, но само тя си знае какво й е в душата.

След разлъката си с Християн изпълнителката отново зачестява с нощните участия - дали за да натрупа пари от хонорари, дали за да си поживее като свободна жена. Цялата шумотевица ще се отрази положително върху кариерата й, тъй като скандалите са търсен ефект в музикалния жанр. Снощи тя пътува до Благоевград, където продължи маратона си от нощни подвизи.

Двамата вдигнаха сватба през 2015 г. навръх рождения ден на изпълнителката - 13 януари. В крайна сметка датата се оказа фатална за брака им и малко повече от 2 години по-късно отношенията им приключват. През годините бизнесменът и певицата на няколко пъти бяха разделяни от слухове. В крайна сметка неизбежното се случи.